Tenis

Kiša uništila drugi dan

Branimir Korać • srijeda, 30.08.2006.

Drugog dana US Opena nije završen niti jedan meč. Kiša je padala gotovo cijeli dan i organizatori su bili prisiljeni vijeli program prebaciti za drugi dan...

Tek devet mečeva započelo je jučer, a od toga u dva meča završen je prvi set. Na Artur Ash terenu Amelie Mauresmo dobila je prvi set protiv Barrois sa 6:1 i u drugom setu gubi 5:2 dok je na Grandstandu Gael Monfils dobio prvi set protiv Michaela Russella sa 6:2.

Kiša je u nekoliko navrata prestajala i organizatori su sušili teren, ali jučer se nebo poigravalo s njima i kada god su počeli sušiti teren, kiša je ponovno počinjala padati.

Vezane vijesti

Narednih dana program će biti vrlo zgusnut obzirom da je danas srijeda, a većina susreta prvog kola još nije odigrana, Tako će Jelena Kostanić na teren ipak sutra u svom meču drugog kola protiv Lindsay Davenport, a ne danas...

Rezultati započetih mečeva prvog kola:
Mauresmo (FRA, 1) - Barrois (GER) 6:1, 2:5, Hewitt (AUS, 15) - Montanes (ESP) 5:5, Monfils (FRA, 27) - Russell (SAD) 6:2, K. Kim (SAD) - Hernych (CZE) 1:1, Azarenka (BLR) - Miskina (RUS, 11) 1:0, Verdasco (ESP, 22) - Santoro (FRA) 2:1, Na Li (KIN, 24) - Sanchez Lorenzo (ESP) 4:3, Jackson (SAD) - Pironkova (BUL) 4:1, Shaughnessy (SAD) - Vinci (ITA) 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolGrand Slam
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!