Nogomet

Henry pauzira mjesec dana

Hrvoje Rafaelić • utorak, 05.12.2006.

Arsenalov kapetan i najbolji igrač londonske momčadi Thierry Henry pauzirat će zbog neugodne ozljede vrata najmanje mjesec dana...

Iako će mnogi razlog neigranja Henrya naći u sukobu s Arsenalovim trenerom Arsenom Wengerom, Thierry odlučno odbacuje takve tvrdnje: "Ova ozljeda me proganja već nekoliko mjeseci i došla je do takvog stadija da je bol nepodnošljiva. Mnogi misle da smo se trener i ja posvađali, ali jedina je istina u tome da sam se naljutio sam na sebe što nisam mogao pomoći suigračima na terenu. Da li smo Wenger i ja lošim odnosima? Naravno da ne."

Henry će ovu nezgodnu ozljedu lječiti najmanje mjesec dana iako procjene govore da bi se boravak izvan travnjaka mogao produžiti i na nekoliko mjeseci. Zadnju težu ozljedu imao je nakon reprezentativne utakmice u Dublinu gdje je ozljedio petu te je sa travnjaka bio odsutan mjesec dana.

Loša vijest za Arsenal i Wengera jer im slijedi odlučujuća utakmica u Ligi prvaka. Iako drže prvo mjesto u skupini, Arsenal ne smije izgubiti u Lisabonu kod Porta jer u tom slučaju prolazak im ovisi o utakmici HSV-CSKA u kojem gostima igra pobjeda kod ne previše uvjerljivog njemačkog predstavnika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!