Nogomet

Ronaldinho čuva vrh, Real pao u Sevilli

Branimir Korać • subota, 09.12.2006.

Dosta teško Barcelona je izborila pobjedu u 14. kolu španjolskog prvenstva. Na Nou Campu ugostila je slabi Real Sociedad koji još ne zna za pobjedu, ali uspjela je slaviti tek 1:0. Pogodak je postigao Ronaldinho koji je tako Barcelonu ostavio na vrhu ljestvice i nakon ovog kola. Domaćin je susret završio s desetoricom obzirom da je u 85. minuti isključen Silvinho...

Derbi kola igran je u Sevilli gdje je gostovao madridski Real. Fabio Capello najavio je pohod na pobjedu kod jakog domaćina, ali nije išlo. U prvih 11 Talijan je "instalirao" Davida Beckhama, a ovaj mu se odužio u 13. minuti krasnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Nije se ni stišalo slavlje gostiju, a već je bilo 1:1. Luis Fabiano lijepo je "odapeo", lopta je pogodila gredu, a Frederick Kanoute ju je zakucao u mrežu. U neprijateljskoj atmosferi u kojoj su igrači Reala gađani sitnim predmetima, pružen je u nasavku lijep nogomet u kojem su obje momčadi imale prilika, ali ostala je samo jedna iskorištena. 13 minuta prije kraja susreta Chevanton krasnim udarcem pogađa za konačnih 2:1 i držanje priključka Seville s Barcelonom.

Vezane vijesti

Španjolsko prvenstvo, 14. kolo:
Barcelona - Real Sociedad 1:0, Sevilla - Real 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!