Nogomet

Del Piero konačno do brojke 200

Leo Tomašević • subota, 28.10.2006.

Jučerašnjim smanjenjem kazne i današnjom pobjedom Juventus je u dva dana skupio jedanaest bodova i sada kasni samo pet od samog vrha Serie B. "Stara dama" je očito na putu brzog povratka među najbolje...

Bez obzira na sve što je poduzeto da bi se "očistio" nogomet i na pobjedu na Svjetskom prvenstvu navijači se više ne “pale” kao prije na golove i poteze igrača. Mnogi kažu da će se sve vratiti na staro povratkom Juventusa u Serie A jer svojim nastupom u nižoj ligi postaje sve simpatičniji.

Danas je bio red na Frosinone igrati protiv “Stare Dame”, nadati se da će joj pripremiti prvi poraz. Utakmica je završila s 1:0 za Juventus, a dvoboj je presudio gol u 28. minuti drugog poluvremena - nakon što je Nedved pucao u gredu, lopta se odbila i pogodila Trezegueta te završila pred Del Pierom koji je zatim postigao 200. zgoditak za Juve. Robert Kovač je igrao svih devedeset minuta.

Rimini je dosada jedina momčad koja je uspjela zaustaviti Juventus neriješenim rezultatom, a vrijednost je pokazao i pobjedom protiv Crotonea s 2:0 i skokom na drugo mjesto u ukupnom poretku.

Serie B, deveto kolo:
Juventus - Frosinone 1:0; Albinoleffe - Napoli 1:0; Bologna - Vicenza 2:1; Treviso - Mantova 1:1; Crotone - Rimini 0:2; Cesena - Arezzo 2:0; Lecce - Triestina 2:2; Piacenza - Bari 2:1; Spezia - Pescara 2:2; Brescia - Modena 1:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!