Nogomet

Beckham ne želi iz Reala

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 30.10.2006.

Nekad jedan od najboljih nogometaša svijeta, a danas rezervni igrač Real Madrida, David Beckham na teškim je mukama posljednjih mjeseci. Otići iz Real Madrida ili ne...

Bivši kapetan engleske reprezentacije, David Beckham, posljednje vrijeme utakmice Real Madrida uglavnom promatra s klupe za rezervne igrače, što mu nikako ne odgovara. 31-godišnji Beckham dugo je razmišljao o odlasku iz Madrida, ponuda mu ne nedostaje, pogotovo onih egzotičnih, poput nastavka karijere u SAD-u ili u Aziji.

Sada je ipak bliže ostanku na Santiago Bernabeu, ali uprava Reala mu želi dobro skresati primanja, unatoč tome što je svom klubu dosad donio stotine milijuna eura od sponzora. "Želim ipak ostati u Realu jer vjerujem u klub i poštujem trenera. Obitelj mi je sretna u Madridu i ne želimo se odseliti igdje drugdje. Moja budućnost je u Madridu, moj život je u Madridu.", kazao je Beckham.

Pregovori o novom ugovoru se već vode nekoliko tjedana, a uprava mu ne želi ponuditi ni približan iznos onome koji je dosad zarađivao. No, čini se da je sportski izazov veći od financijskog zova. "Sastat ću se ponovno sljedećeg tjedna s upravom i razgovarat ćemo o novom ugovoru. Želim ostati u Realu, jer vjerujem da možemo osvojiti trofej ove godine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!