Ostali sportovi

Samo je jedan As

Ivana Jurica • nedjelja, 12.11.2006.

Marko Skejo, član trećeligaša Croatia osiguranja, nastavio je svoj niz nepobjedivosti i svojim brojnim medaljama dodao je još jednu. Preko najboljih igrača u županiji, članova prvoligaša Solarisa, u još je jednoj disciplini stigao do naslova županijskog prvaka u boćanju...

Nakon pobjede u pojedinačnoj konkurenciji, stigao je do pobjede i u disciplini krug. U polufinalu je pobijedio Josipa Bilića rezultatom 23:22, dok je u drugom polufinalu Šime Prtenjača pobijedio Davora Beguru 24:20. U borbi za prvo mjesto i nastup na prvenstvu Hrvatske u Splitu krajem ovoga mjeseca Skejo je pobijedio prvog favorita Prtenjaču rezultatom 24:21, dok je u borbi za treće mjesto Bilić pobijedio momčadskog kolegu Beguru sa 19:16.

Osim naslova županijskog prvaka, Skejo je ovaj tjedan postao i prvak države u pojedinačnoj konkurenciji na svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata koje je održano u šibenskom Solarisu.

Skeju još očekuje nastup u parovima. No, već sada se sprema za nastup na prvenstvu Hrvatske u Splitu, gdje najmanje očekuje plasman među osmoricu najboljih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!