Nogomet

Pletikosa i dalje visi, Skender pozvan

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 13.11.2006.

S obzirom da je zdravstvena situacija Stipe Pletikose i dalje relativno loša, izbornik Slaven Bilić odlučio je pozvati Marina Skendera u reprezentativni kamp za iznimno važan susret s Izraelom...

Slika 1 od 1.
Foto: Bruno Karadža

Izbornik najbolje hrvatske nogometne vrste, Slaven Bilić, ipak neće moći računati na posve spremnog Stipu Pletikosu. Ukoliko bivši Hajdukov vratar i uspije na vrijeme smanjiti tjelesnu temperaturu, teško se može ustvrditi da će na hrvatska vrata stati potpuno spreman. Viroza će ipak uzeti svoj danak u njegovoj fizičkoj spremi.

Bilić nije htio puno kalkulirati pa je po hitnom postupku u reprezentativni kamp reprezentacije pozvan vratar Osijeka Marin Skender, koji je trenutno u statusu trećeg čuvara mreže.

Ukoliko Pletikosa ipak ne bude spreman konkurirati za nastup u Izraelu, vrata Hrvatske na tom iznimno važnom gostovanju trebao bi čuvati Vedran Runje, koji se ovog vikenda sukobio sa svojim navijačima u Turskoj nakon što je primio pogodak s više od 30 metara udaljenosti.

Manjih zdravstvenih problema osim Pletikose ima još i branič Joe Šimunić, no za njega se gotovo s potpunom sigurnošću može ustvrditi da će do srijede navečer biti spreman za najveće napore.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!