Nogomet

Terry priznao krivicu

Maja Giljanović • ponedjeljak, 08.01.2007.

Kapetan Chelseaja John Terry je uoči sutrašnjeg zasjedanja disciplinske komisije FA-a priznao krivnju te povukao zahtjev za saslušanjem...

Engleski je nogometni savez podnio tužbu protiv trenutno ozlijeđenog Terryja nakon prvenstvenog 2:1 poraza Chelseaja na gostovanju kod Tottenhama prošlog studenog. Terryja je, naime, sudac Graham Poll isključio u 72. minuti nakon okršaja s Chimbondom, a obrambeni je igrač po okončanju susreta na Chelseajevoj TV postaji sasuo drvlje po arbitru koji je, po njegovim riječima, isključenje obrazložio dvjema kontradiktornim izjavama te je sudio potpuno pristrano.

Kapetana je u skladu s i inače svadljivom politikom Chelseaja i osobito trenera Jose Mourinha podupro i sam klub najavljujući "odlučnu podršku u borbi protiv optužnice zbog nesportskog poanašanja." Međutim, klub sa Stamford Bridgea je s vremenom spustio tenzije te je odlučeno da se ni ne ulazi u raspravu sa savezom jer bi osporavanje u konačnici bilo kontraproduktivno.

Spomenimo i da će polufinalni ogled Carling Cupa u kojem Chelsea u srijedu gostuje kod Wycombea najvjerojatnije proći bez Terryja, još uvijek nedovoljno oporavljenog nakon operacije leđa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!