Nogomet

Baroš se vraća Houllieru

Maja Giljanović • ponedjeljak, 22.01.2007.

Češki reprezentativac Milan Baroš novi je član francuskog peterostrukog uzastopnog prvaka Lyona...

25-godišnjak će se tako ponovno pridružiti treneru Gerardu Houllieru koji ga je 2001. doveo iz ostravskog Banika na Anfield. Houllier je u petak potvrdio interes za najboljeg strijelca Eura 2004. te je po okončanim pregovorima s čelnicima Aston Ville transfer danas i službeno objavljen.

Vrijednost troipolgodišnjeg ugovora procjenjuje se na osam milijuna eura čime je nadmašen iznos za koji je iz Liverpoola stigao na Villa Park na kojem se, međutim, i nije snašao postigavši ove sezone tek jedan gol u sedamnaest nastupa (devet ukupno u 42 utakmice).

Lyon je tako, desetkovan ozljedama Wiltorda, Ben Arfe, Benzeme te s Carewom na izlaznim vratima s Gerlanda i po svemu sudeći na putu prema Birminghamu kao dio Baroševa transfera, realizirao trenerovu želju još iz 2005. koju je, međutim, odbio sam igrač i to na takav način da se Houllier zarekao kako nikad više neće pozvati Čeha u svoj klub.

Nikad ne reci nikad jer je, prenose bolje upućeni mediji, Baroš telefonski inicirao kontakt s Houllierom nakon kojeg je ovaj izjavio: "Samo budale ne mijenjaju mišljenje", a Baroš je u 16 sati predstavljen navijačima lavova kao rješenje ovosezonskih napadačkih briga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!