Nogomet

Rocha u Tottenhamu

Goran Tomičić • utorak, 23.01.2007.

Tottenham je iz Benfice doveo obrambenog igrača Ricarda Rochu, a portugalskom klubu je plaćeno tri milijuna i 200 tisuća eura odštete...

Rocha je u svom bivšem klubu bio standardan, a ima i šest nastupa za reprezentaciju. Martin Jol doveo ga je u Tottenham jer je dobrim igrama u svom bivšem klubu pokazao da može igrati na svim pozicijama u obrani, a kvalitete portugalskog braniča potvrdio je i sportski direktor Tottenhama Damien Comolli.

"Rocha je igrač koji nam pruža više rješenja u obrani jer može igrati u sredini, a može biti i stoper. On je iskusan igrač koji je sa svojim bivšim klubom nastupao u Ligi prvaka, a igra i u reprezentaciji. Pokazao je veliku želju za dolaskom na White Heart Lane i nema dvojbe da će biti korisno pojačanje za momčad u ovom važnom trenutku", izjavio je Comolli.

Tottenham je trenutno na devetom mjestu Premier lige i Rocha će biti veliko pojačanje u borbi za Kup Uefe, a Spursi su se vjerojatno već plasirali u osminu finala ovosezonskog Kupa Uefe nakon izbacivanja Feyenoorda iz europskih natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!