Nogomet

Drogba produžio sa Chelseajem

Ivan Milatić • petak, 03.11.2006.

Napadač Obale Bjelokosti Didier Drogba ove sezone igra u sjajnoj formi. Svjesni su toga i njegovi poslodavci u engleskom prvaku Chelseaju. Kako bi osigurali njegove usluge i u budućnosti i otjerali sve potencijalne kupce, u petak su s 28-godišnjim Drogbom potpisali novi četverogodišnji ugovor...

Od početka ove sezone Drogba je pet puta bio strijelac u Premier ligi, a jednako toliko golova postigao je i u Ligi prvaka. Posljednji u nizu bio je onaj izjednačujući prije tri dana na Nou Campu protiv Barcelone.

Ovaj 28-godišnjak na Stamford Bridge je stigao iz Marseillea u ožujku 2004. godine, a nakon prilično teškog i dugog perioda prilagodbe na engleski nogomet postigao je 42 pogotka u dresu "penzionera".

"Ne igram dobro samo zato što sam htio potpisati novi ugovor. Igram dobro jer se tako i osjećam i uživam trenirajući sa svojim prijateljima. Želim zahvaliti treneru Mourinhu što je vjerovao u mene od početka. Sada ćemo biti zajedno dugo vremena. Uvjeren sam da tek dolazi najbolje razdoblje u mojoj karijeri. Sretan sam jer kada sam došao ovdje nije mi bilo lako reći, potpisat ću novi ugovor s Chelseajem, jer svi znaju koliko je za mene teška bila prva godina u Londonu. Druga je bila dobra, ali znao sam da mogu još bolje", rekao je Drogba za klupsku Chelsea TV.

Svoj 99. nastup za Chelsea Drogba bi trebao upisati u nedjelju u Lonodnskom derbiju protiv Tottenhama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!