Nogomet

Rusi oslabljeni u Makedoniju

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.11.2006.

Rusi u srijedu igraju kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. godine protiv Makedonije, a na put za Makedoniju odlaze oslabljeni. Među kandidatima za nastup nema stopera moskovskog CSKA Sergeja Ignaševiča...

Kapetan Moskovljana ozlijedio se u derbiju ruskog prvenstva protiv Zenita u kojem je CSKA slavio 1:0. Ozljedu je zaradio u dvoboju s kolegom iz reprezentacije Andrejom Aršavinom i propustit će dvoboj s Makedoncima. Susret s Makedonijom vrlo je važan za Rusiju koja nije najbolje startala u kvalifikacijskoj skupini.

Rusi su u kvalifikacijskoj skupini E odigrali tri susreta, sva tri na domaćem terenu, i upisali pet bodova. Pobijedili su tek Estoniju dok su remizirali s Izraelom i Hrvatskom i taj gubitak bodova morat će nadoknaditi sa strane. Izostankom Ignaševiča u Makedoniji će imati vrlo težak posao obzirom da je reprezentacija pod vodstvom Srećka Kataneca u ovim kvalifikacijama već pokazala koliko je neugodna.

Iako liječnici tvrde kako nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, Ignaševič je pod upitnikom i za nastup u dresu svog kluba koji kroz tjedan dana igra susret Lige prvaka protiv Porta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!