Nogomet

Milan ne prodaje Nestu

Hrvoje Rafaelić • ponedjeljak, 20.11.2006.

Talijanski reprezentativac Alessandro Nesta i dalje će braniti boje milanskog kluba sve do 2011. godine. U prilog tome ide i novi ugovor...

Alessandro Nesta, standarni reprezentativac Italije i igrač Milana, po svemu sudeći ovih će dana potpisati novi ugovor s Milanom. Iako se njegov klub našao u problemima nakon afere Moggiopolli te trenutno drže tek četrnaestu poziciju u nacionalnom prvenstvu sa zaostatkom od 19 bodova za gradskim rivalom Interom, Nesta je po svemu sudeći odlučio karijeru nastaviti u ovom europskom gigantu.

"Neki pričaju kako želim napustiti Milan, ali to nikako nije istina. Moja obitelj i ja se odlično osjećamo ovdje. Trenutno sam u pregovorima sa klubom i mislim da nema prepreka da potpišem novi ugovor. Moguće je da karijeru zaključim ovdje. To bi bila velika čast i priznanje za mene", kratko i jasno je progovorio o svojoj budućnosti.

Iako se u Milanu najavljuje velika čistka zbog loših rezultata, a još više zbog lošeg igračkog kadra, izgleda da su Rossonerri u rekonstrukciju momčadi krenuli s ponuđivanjem ugovora igračima koji su do sada bili oslonac ove momčadi. Hoće li se osipanje Milana nakon odlaska Ševčenka nastaviti trenutno se još ne zna. Real Madrid je opasno zapeo za Kaku, dok bi Manchester u svojim redovima volio vidjeti Gennara Gatussa. Jedino je sigurno da Nesta neće pojačati svoj bivši klub Lazio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!