Nogomet

Srna šokiran isključenjem

HINA • utorak, 07.11.2006.

Nakon poraza od kijevskog Dynama u derbiju 13. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva, trener Šahtara iz Donecka Mircea Lucescu izjavio je da je njegov klub žrtva urote. Lucescu pritom aludira na braću Surkis. Predsjednik Ukrajinskog nogometnog saveza je Grigorij Surkis, a prvi čovjek kijevskog Dinama je njegov brat Igor...

Dynamo je jučer na svom terenu svladao Šahtar s 1:0, te mu tako pobjegao na šest bodova razlike na prvenstvenoj ljestvici. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Šackih u 74. minuti.

Slika 1 od 2.

Utakmicu je vodio portugalski sudac Paulo Gomes, koji je dodijelio četiri crvena kartona, a među isključenima je bio i hrvatski reprezentativac Darijo Srna, koji igra za Šahtar.

Prvo je pred kraj prvog poluvremena isključen igrač Šahtara Dmitro Čigrinski. To je razbjesnilo trenera Šahtara Mirceu Lucescua, koji je također zaradio isključenje. Sredinom drugog poluvremena isključen je igrač Dynama Artem Milevski, dok je Darijo Srna crveni karton dobio zbog nesportskog ponašanja i to po završetku utakmice.

"Nakon što je utakmica završila prišao sam sucu te sam ga upozorio da je napravio niz pogrešaka. Rekao sam mu da mi je bilo neugodno gledati njegovo suđenje, a on mi je pokazao crveni karton. Bio sam šokiran", izjavio je Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!