Nogomet

Chelsea sprema 8 milijuna za Šimunića

Bernard Jurišić • utorak, 09.01.2007.

Engleski mediji potvrdili su da je Josip Šimunić u najozbiljnijim kombinacijama za ojačavanje obrambenog zida londonskog Chelsea u nastavku sezone. Mourinho našeg reprezentativca želi već ove zime, a uz njega je oko bacio i na još trojicu igrača...

Josip Šimunić na pragu je potpisivanja "ugovora života". Engleski mediji navode ga kao jednu od najozbiljnijih opcija za ojačavanje zadnjeg reda londonskog Chelsea već ove zime.

Slika 1 od 1.

"Znam za zanimanje Chelsea, no odluku o eventualnom transferu donijet će Hertha", staložen kao i uvijek je naš reprezentativni stoper. Prošlog ljeta Šimunić je potpisao novi, podebljani ugovor s berlinskim klubom, pa je pitanje koliko će biti spremni odreći jednog od svojih najvažnijih igrača.

No, zainati li se Mourinho, uz financijsku potporu Romana Abramoviča, teško će i Hertha ostati imuna na namjere kluba čije se ponude ne odbijaju. Cifra s kojom bi Chelsea mogla zakucati na vrata Herthe kreće se oko 8 milijuna eura, čime bi Šimunić postao jedan od najskupljih hrvatskih igrača u povijesti.

Osim Šimunića, Mourinho glede obrambenih rješenja "koketira" i sa Solom Campbellom (Portsmouth), Sylvainom Distinom (Manchester City) i Philippeom Mexesom (Roma).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!