Nogomet

Šahtar Srnu cijeni 10 milijuna eura

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 15.01.2007.

Zanimanje Paris SG-a za Darija Srnu došlo je pred vrata ukrajinskog Šahtara. Trener kluba iz Donecka Mircea Lucescu komentirao je ponudu francuskog kluba i zatražio gotovo trostruko više nego što je pariški klub navodno ponudio...

Na vijest da Paris SG želi u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca Darija Srnu, oglasio se trener ukrajinskog Šahtara, čije bi riječi mogle "ohladiti" francuske interesante.

Slika 1 od 1.

Mircea Lucescu nasmijao se ponudi iz Francuske koja je navodno vrijedna između 3 i 4 milijuna eura i noge Darija Srne procijenio je na 10 milijuna. "Čudno mi je da klub poput PSG-a nudi takvu cijenu. Mogu reći da Srna vrijedi 10 milijuna eura. To je naša cijena temeljena na procjeni njegovih mogućnosti i ne možemo nikome dopustiti da snižava tu cijenu zbog svojih interesa".

Lucescu je potvrdio da se za Srnu osim PSG-a, zanimaju Liverpool i Monaco, a svima je poručio sljedeće: "Da je Srna umjesto u Šahtaru igrao u bilo kojoj od pet najjačih europskih liga, koštao bi i više od 15 milijuna eura."

Mišljenje Lucescua sigurno će biti značajno u eventualnim pregovorima glede transfera, no u prilog snižavanja Srnine cijene ide činjenica da u Šahtaru odrađuje posljednju godinu svog ugovora, što znači da će po njegovom isteku biti slobodan igrač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!