Nogomet

Novo uhićenje u Makedoniji

Safet Ademi • srijeda, 24.01.2007.

MUP Makedonije podigao je kaznenu prijavu protiv generalnog tajnika FSM Lazara Mitrovskog, koji se sumnjiči da je prigodom odabira za tajnika Saveza 2003. godine upotrijebio falsificiranu diplomu. Diplomu je izdao Univerzitet iz Sarajeva (broj 6124 od 16.12.1986 godine), a u rujnu 2006. godine istu je uništio s namjerom da se ne otkrije...

Kako se navodi u priopćenju MUP-a, Mitrovski će odgovarati po kaznenom zakonu ove zemlje za falsificiranje dokumenata. U MUP-u tvrde da je nakon obavljenog informativnog razgovora s Mitrovskim i drugim zaposlenicima FSM-u i nakon pregledavanja dokumenata otkriveno da se Mitrovski na natječaj prijavio slažnom diplomom, koja je izdana iz Fakulteta Elektrotehnike u Sarajevu, a koju je u njegovu dosjeu zamijenio potvrdom o višem obrazovanju završenom na Eletrotennickom Fakultetu u Skoplju.

Vezane vijesti

Veći broj članova Upravnog odbora FSM-a priznao je da je Mitrovski bio izabran za generalnog tajnika FSM na osnovu diplome o završenom fakultetskom obrazovanju u Sarajevu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!