Nogomet

Fernandez nadmudrio Capella

Marko Kljaić • četvrtak, 18.01.2007.

Nakon dvije utakmice osmine finala španjolskog nogometnog kupa Real Betis izbacio je iz daljnjeg natjecanja Real Madrid...

Prvih 45 minuta gledatelji na Santiago Bernabeu stadionu vidjeli su odličan nogomet. Real je poveo već u četvrtoj minuti. Robinho je otvorio utakmicu na najbolji mogući način za svoju momčad. Gosti ne spavaju i prijete četiri minute nakon primljenog pogotka. Brza akcija Danija i Diega Lopeza, no mreža Madrižana ostaje netaknuta. U 14. minuti Reyes u odličnu priliku gura Gonzala Higuaina, ali novopridošli igrač iz River Platea ne uspijeva zatresti mrežu u svom premijernom nastupu. Robinho ponovno prijeti vrataru Betisa Doblasu sredinom prvog dijela. Na sreću gostiju Brazilac je neprecizan.

Drugi su dio utakmice obje momčadi počele puno opreznije. Prvu priliku u nastavku imalu su domaćini u 63. minuti preko Sergia Ramosa, no rezultat se nije mijenjao. Lopez prijeti za Betis u 71. minuti. Na semaforu se rezultat ne mijenja i ostaje 1:1. Dvije minute nakon toga Doblas fenomenalnom reakcijom brani udarac Ramosa i spašava siguran pogodak. U samoj završnici utakmice Helguera postiže pogodak za domaće, no linijski sudac diže zastavicu i gol je poništen zbog zaleđa. Utakmica je zvršila rezultatom 1:1 i Betis zbog pogotka u gostima napreduje u slijedeći krug natjecanja.

Copa del Rey, 1/8 finala, uzvratna utakmica, 18.01.2007.: Real Madrid - Real Betis 1:1 (0:0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!