Nogomet

Atletico sretno do bodova

Marko Kljaić • subota, 20.01.2007.

Atletico je s četiri igrača više uspio pobjediti Osasunu na domaćem terenu i tako nastavio niz od pet utakmica bez poraza...

Čak četvorica igrača Osasune isključena su u večerašnjoj utakmici i to u posljednjih 13 minuta. U 77. Ceullar dobiva crveni karton zbog prekršaja i sudac pokazuje na bijelu točku. Fernando Torres iz najizglednije prilike nije dovoljno precizan i rezultat se ne mijenja. Pet minuta nakon toga udarac Ze Castra prolazi kroz šumu nogu u kaznenom prostoru gostiju i lopta završava u mreži golmana Ricarda. Atletico sretno i spretno vodi 1:0. Nakon toga gosti iz Pamplone gube živce i zarađuju još tri isključenja. Prvo je Soldado isključen u 86. minuti zbog grubog prekršaja na Ze Castru. U 90. minuti isključen je golman Ricardo zbog navodnog zadržavanja vremena. U petoj minuti sudačke nadoknade isključen je i Raul Garcia zbog grubog prekršaja. Momčad iz Pamplone završila je utakmicu sa sedmoricom igrača u polju.

Računajući Španjolski Kup i prvenstvo, Sevilla već pet utakmica ne zna za pobjedu. Mala kriza vodeće momčadi Primere nastavila se i na gostovanju kod Villarreala. Prvu priliku na utkamici ima Forlan, ali Urugvajac nije u najboljoj formi, te izgledna prilika pada u vodu. Slijedeću priliku gledatelji vide tek u 57. minuti kada Kanoute fenomenalno puca, no zamalo je neprecizan. Do kraja utakmice još je jednu veliku priliku imao Čilenac Fernandez za Villarreal, ali se rezultat nije mijenjao.

Španjolska Primera Division, 19. kolo, 20.01.2007: Atletico Madrid - Osasuna 1:0, Villarreal - Sevilla 0:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!