Nogomet

Atletico i dalje ne zna za poraz, Real ponovno gubi

Marko Kljaić • subota, 27.01.2007.

Nakon večerašnje utakmice na domaćem terenu protiv Racinga, madridski Atletico i šestu utakmicu zaredom je neporažen. Real Madrid ponovno izgubio...

Nakon što je na početku sezone stigao iz Osasune, trener Javier Aguirre odlično je posložio momčad Atletica. No, veliki problem su domaće utakmice. Danas su pred najvjernijim navijačima odigrali neriješeno sa gostima iz Santandera. Srpski napadač Nikola Žigić doveo je goste u vodstvo u 74. minuti susreta u periodu igre u kojem se činilo da se neće dogoditi ništa zanimljivo. Samo minutu nakon toga, obrambeni igrač Pablo Ibanez poravnao je rezultat. Sudac je produžio utkamciu tri minute, ali rezultat se nije mijenjao.

U prvom susretu ove dvije momčadi Villarreal je uzeo bod na Santiago Bernabeu. U večerašnjoj utakmici uzeli su sva tri boda. Pobjedonosni pogodak na utakmici postigao je Garcia Marcos Barreno u 68. minuti. Ovim porazom nastavljaju se problemi za Real. Iako su treći na tablici ni navijači ni uprava nisu zadovovljni igrama svojih miljenika.

Španjolska Primera Divison,27.0.2007., 20. kolo: Atletico Madrid - Racing Santander 1:1, Villarreal - Real Madrid 1:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!