Nogomet

Camp Nou u crnom

Marko Kljaić • srijeda, 31.01.2007.

Getafe je na domaćem terenu pred 14.000 ljudi pobjedio Osasunu i stvorio veliku prednost za uzvratni susret. Deportivo je bio bolji od niželigaša Valladolida. U utakmici večeri Barcelona je na domaćem terenu poražena od Zaragoze...

Bernd Schuster je odlično iskoristio novogodišnju pauzu i pripremio Getafe za predstojeće susrete. U kupu su izbacili Valenciju, a u prvenstvu ne znaju za poraz. Danas su ugostili Osasunu koja ne igra tako dobro kao prošle sezone. Guiza je digao publiku na noge pogotkom u 11. minuti. Na listi strijelaca mu se pridružio Alexis nakon odigranih 38 minuta. Konačan rezultat dijelo je Marisa u 62. minuti susreta.

Druga utakmica dana koja je već završila donjela je još veći spektakl. Valladolid je već izbacio iz natjecanja Villarreal i Gimnastic, a danas je dobro namučio Deportivo u Coruni iako krajnji rezultat to ne pokazuje. Gosti su poveli u 21. minuti golom Mancheva. Sve do 53. minute činilo se da je Valladolid spreman na novo iznenađenje. No, tada je Alvarez izjednačio rezultat na 1:1. Nešto manje od 15 minuta nakon izjednačenja Rivera dovodi domaće u vodstvo. Nakon toga se igra gostiju raspala i u 89. i 90. minuti primili su još dva pogotka koje su postigli Verdu i Juanma.

U posljednjoj utakmici večeri na Camp Nou igrali su Barcelona i Real Zaragoza. Prvih 45 minuta završilo je miroljubivo bez pogodaka. Carlos Andres Diogo stigao je na početku sezone u Zaragozu iz madridskog Reala. Ovaj branič donio je gostima veliku pobjedu pogotkom u 78. minuti. Barcelonu čeka težak posao za mjesec dana u Zaragozi.

Copa del Rey, 1/4 finale, 31.01.2007: Deportivo La coruna - Valladolid 4:1, Getafe - Osasuna 3:0, Barcelona - Zaragoza 0:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!