Nogomet

Zaragoza voli Barcelonu

Marko Kljaić • nedjelja, 04.02.2007.

Nakon što je u srijedu pobijedila Barcelonu u Kupu, Zaragoza je danas u Barceloni pobijedila Espanyol u prvenstvu. Valencija je u derbiju kola porazila Atletico, a Deportivo Mallorcu...

Zaragoza je nastavila uspješno gostovanje u Barceloni. Na Olimpijskom stadionu na Montjuicu s 2:1 pobijedili su momčad Ernesta Valverde Espanyol. Sergio Garcia postigao je vodeći pogodak za goste nakon 55 minuta igre. Završetak utakmice donio je velika uzbuđenja. Prvo je Luis Garcia četiri minute prije kraja izjednačio na 1:1, da bi strijelac prvog pogotka na utakmici donio pobjedu Real Zaragozi samo minutu nakon izjednačenja.

Derbi večeri odigrali su Valencija i Atletico iz Madrida. U 15. minuti Roberto Ayala je postigao pogodak za vodstvo Valencije od 1:0. Nadmoć Valencije potrvdio je Fernando Morientes u 54. mnunti susreta. Dvije minute nakon toga Mista je smanjio rezultat. Konačnih 3:1 za Valenciju postavio je Morientes u 69. minuti.

Treći susret koji je odigran večeras završio je pobjedom domaćina. Deportivo je u Coruni s 1:0 bio bolji od Mallorce. Jedini pogodak na utakmici dijelo je Estoyanoffa iz kaznenog udarca na samom isteku prvog dijela.

Španjolska Primera Division, 22. kolo, 3.2.2007: Valencia - Atletico 3:1, Espanyol - Zaragoza 1:2, Deportivo - Mallorca 1:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!