Košarka

Mulaomerović bolji od Šundova

Marko Kljaić • nedjelja, 11.03.2007.

Posljednje dvije utakmice donjele su po jednu pobjedu domaćina i jednun pobjedu gostiju. Girona je izgubila od Estudiantesa, dok je Bruesa porazila Alicante...

Damir Mulaomerović dobro se uklopio u momčad Bruese. U večerašnjoj pobjedi sudjelovao je s 15 poena, dva skoka i tri dodavanja. Bruesa je dobila sve četiri četvrtine, s time da je na kraju njihova prednost iznosila 17 poena. Uz Mulaomerovića su najuspješniji bili Bradley s 15 poena i osam skokova i Fajardo s 12 poena i osam skokova. Kod Alicantea je naš Bruno Šundov upisao 10 poena i uhvatio šest lopti, dok su Fisher i Lewis ubacili 14 poena.

Posljednji susret ovoga kola donio je malo iznenađenje. Trećeplasirana Girona na domaćem je terenu poražena od Estudiantesa. Prvih 20 minuta domaća momčad je bila bolja i na odmor je otišla s vodstvom 44:41. U nastavku su gosti sredili svoje redove i preusmjerili tijek utakmice na svoj mlin. Na kraju su slavili rezultatom 84:79. Dlibor Bagarić je u dresu Girone večeras odigrao 14 minuta i za to vrijeme ubacio osam poena i imao šest skokova. U pobjedničkoj momčadi najbolji su bili Iturbe s 19 i Jasen sa 14 poena.

Španjolska ACB liga, 11.2.2007, 24. kolo: Akasvayu Girona - MMT Estudiantes 79:84, Bruesa GBC - Etosa Alicante 81:64.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!