Zimski sportovi

Rangersima dva boda kod oslabljenih Canadiensa

Adam Bajić • nedjelja, 07.01.2007.

Rangersi su nastavili niz uspjeha pobjedom u Montrealu, dobro iskoristivši probleme Canadiensa izazvane virusom u momčadi. Tako su "plavi" nakon sedam poraza za redom, sada uhvatili četvrtu uzastopnu pobjedu…

Matt Cullen bio je strijelac za vodstvo New Yorka od 0:1, a zatim i posljednjeg pogotka na utakmici za odlučujućih 3:4. Straka je za goste dodao još zgoditak i asistenciju. Bolest koja je napala igrače domaćih te ih iscrpila, najviše je djelovala na Koivua i Latandressea koji su morali propustiti susret.

Dva rijetka poraza u nizu prekinuli su Sabresi pobjedom u Torontu. Golovima Kalinina, Druryja, Brierea i Kotalika tijesno su savladali Maple Leafse, koji i dalje nastavljaju s oscilacijama. Colaiacovo, Steen i Kubina bili su uspješni za domaću momčad, ali nedovoljno za pozitivan rezultat.

NHL, rezultati: Boston – Philadelphia 4:3, Los Angeles - Detroit 4:2, Ottawa – New Jersey 2:3, Calgary – Dallas 4:2, San Jose – Columbus 5:2, Minnesota – Colorado 1:2 (SO), Nashville – St. Louis 3:2, Carolina – NY Islanders 4:2, Washington – Atlanta 3:2, Toronto – Buffalo 3:4, Montreal – NY Rangers 3:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!