Nogomet

Souness za 20 milijuna funti kupuje Wolverhampton

Maja Giljanović • utorak, 09.01.2007.

Graeme Souness, nekadašnji kapetan Liverpoola, u trenerskoj mirovini nakon otkaza u Newcastleu u veljači prošle godine, pronašao je novu zanimaciju te ponudio 20 milijuna funti za preuzimanje drugoligaša Wolverhamptona...

Iako izvršni direktor trenutno devetoplasirane momčadi druge lige, Jez Moxey, odlučno opovrgava napise u medijima o Sounessovom ulasku u klub, čini se da je Škot na čelu konzorcija zainteresiranog za kupnju Wolvesa, dogovorio prodaju s dosadašnjim vlasnikom Sir Jackom Haywardom.

"Spreman sam uplatiti 20 milijuna i to odmah. Ne znam zašto Moxey sve poriče, ali telefonski sam kontaktirao i s njim osobno i s Sir Haywardom. Moxey me odbio, ali klub nije njegov. U vlasništvu je Sir Jacka te je na njemu odluka o eventualnoj prodaji. Potencijal je tu i spreman sam u suradnji s partnerima nadopuniti ponudu te investirati u obnovu igračkog kadra".

Glasine je poduprla i nazočnost nekadašnjeg kapetana škotske reprezentacije i s Redsima trostrukog osvajača Kupa prvaka (1978., 1981., 1984.) domaćoj utakmici protiv Barnsleyja u društvu 83- godišnjeg Haywarda, a Souness je, čini se, nadvisio ponudu također zainteresiranog Milana Mandarića. Dojučerašnji gazda Kranjčarevog Portsmoutha je, pak, nakon Wolverhamptonove odbijenice oko bacio na rivalski Leicester.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!