Nogomet

Capello vratio Beckhama u momčad

Hrvoje Rafaelić • petak, 09.02.2007.

Nakon šokantnog domaćeg poraza od Levante 1:0, trener Real Madrida Fabio Capello odlučio je u svoju momčad vratiti bivšeg engleskog kapetana Davida Beckhama. Susret protiv Real Sociedada početi će na klupi za pričuve...

Iako je nakon potpisa za L.A. Galaxy David Beckham proveo više vremena na tribinama nego sa momčadi, Fabio Capello se odlučio na povratak Engleza na travnjak. Nakon urgiranja klupske legende Raula i nakon što je veznjak Guti dao podršku svome suigraču, Capello je ipak popustio i uvrstio Beckhama među 20 putnika za San Sebastian.

Beckham je i nakon potpisa za Amerikance najavio da želi pošteno do kraja odraditi ugovor s Realom, ali Capello nije u početku imao razumijevanja. Nakon loših rezultata u posljednje vrijeme, možda mu baš otpisani igrač donese sreću: "Željan sam igre. Ne znam da li ću zaigrati protiv Sociedada, ali moja želja se vidi na treninzima. Želim otići iz Reala kao potpuno spreman igrač.", početkom tjedna obratio se Beckham novinarima.

Capello, čija je trenerska fotelja pod velikim upitnikom nakon razočaravajućih rezultata, dao je naslutiti da se smekšao na stalna pitanja o Beckhamu i njegovoj poziciji u momčadi. David je zadnji put za Real Madrid nastupio u porazu od 2:0 protiv Deportiva 7. siječnja, samo par dana prije nego je objavio prelazak preko Atlantika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!