Nogomet

Trezeguet razmišljao o odlasku

Branimir Korać • srijeda, 27.12.2006.

Napadač torinskog Juventusa David Trezeguet priznao je kako je razmišljao o završetku reprezentativne karijere nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj ove godine...

Trezeguet je jedan od tragičara finala SP-a obzirom da je promašio jedanaesterac u raspucavanju protiv Talijana u finalu, a to pripisuje psihičkoj "nestabilnosti" zbog tretmana tijekom prvenstva. David je na prvenstvo doputovao vjerujući kako će biti Domenechov prvi izbor uz Henryja, no francuski izbornik odlučio se uz isturenog Henryja igrati s dva krilna napadača Maloudom i Riberyjem tako da za Trezegueta nije bilo mjesta u prvih 11.

"Noć nakon finala razmišljao sam o prestanku igranja za reprezentaciju jer me razočarao Domenechov postupak. Na SP sam došao s naslovom talijanskog prvaka i 23 gola na kontu, a dočekalo me mjesto na klupi, a ne u prvih 11. Kasnije sam razgovarao s Domenechom i shvatio da je on šef i da nemam izbora. Uz potporu obitelji odlučio sam nastaviti igrati za reprezentaciju i nadam se da ću se izboriti za mjesto u sastavu", otvorio se Trezeguet.

Trezeguet je šest godina ranije bio francuski junak kada je upravo Talijanima u finalu EP-a zabio krasan gol u produžetku te tako donio Francuskoj naslov europskog prvaka i objedinjavanje svjetske i europske titule.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!