Nogomet

Barcelona odbila Ronalda zbog Henryja

Zoran Zdelar • srijeda, 03.01.2007.

Portugalski vezni igrač, Cristiano Ronaldo, bio je nuđen proteklog ljeta Barceloni, no Katalonci su se nadali dolasku Thierryja Henryja, pa su zbog toga odbili igrača Manchester Uniteda...

Uprava španjolske Barcelone mogla je ovog ljeta na Nou Camp dovesti Portugalca Cristiana Ronalda, no navodno su se nadali dolasku Arsenalovog kapetana Thierryja Henryja i zbog toga su odbili usluge mladog Portugalca, koji u posljednje vrijeme svojim pogodcima i odličnim igrama drži Manchester United na vrhu Premier lige, na ruku im naravno ide i gotovo katastrofalna forma Chelseaja.

Ronaldove usluge europskim prvacima nije ponudio sam United, već njegov menadžer, koji je o cijeloj priči i obavijestio javnost danas. "Ponudio sam Cristiana Barceloni, no odbili su moju ponudu. Kao razlog naveli su mi namjeru dovođenja Henryja. Trenutno je moj igrač zadovoljan u Engleskoj i nema nikakvu namjeru napustiti Old trafford. Ima tek 21 godinu, portugalski je reprezentativac i u odličnoj je formi u posljednje vrijeme.", kazao je menadžer Jorge Mendes.

Mendes naknadno otkriva i da je praktički nemoguće da Barcelona dovede Ronalda zbog njegovih odličnih igra, jer ga "United sad ne bi pustio ni pod koju cijenu." Ronaldo je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 12 golova.

Kako Eurosport prenosi, jedan katalonski sportski dnevnik proveo je i anketu među navijačima Barce o mogućim pojačanjima. Anketirani navijači htjeli bi najradije vidjeti upravo Cristiana Ronalda (57%) , Erica Abidala (23%) i Xabija Alonsa (12%) u dresu njima svetog kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!