Nogomet

Dario Knežević teško ozlijedio glavu

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 15.01.2007.

Hrvatski reprezentativac Dario Knežević nakon sudara glavom s protivničkim igračem teže se ozlijedio. Knežević je pokušao nastaviti igrati, no zbog bola nije mogao, te je iznesen na nosilima s terena...

Talijanski prvoligaš Livorno posljednje vrijeme najlošija je momčad Serie A. Posljednji put slavili su pobjedu prije gotovo puna dva mjeseca, porazili su također katastrofalnu Parmu s 3:0 19. studenog 2006. godine. Nakon te pobjede nešto je krenulo naopako, jer gledajući rezultate samo u posljednjih šest utakmica Livorno je na samom dnu prvenstvene ljestvice! Ipak, na kompletnoj ljestvici zahvaljujući dobrom startu u prvenstvu drže se u sigurnoj sredini.

Sinoć ih je Atalanta ponizila porazom od 5:1, trener Daniele Arrigoni dobio je otkaz, a ostali su i bez ovoljetnog pojačanja - Hrvata Darija Kneževića. Hrvatski reprezentativac u 34. minuti susreta glavom se sudario s Brazilcem Adrianom Ferrerirom Pintom, no ipak je nastavio igrati. Izdržao je jedva dvije minute. U 36. minuti je zbog nesnosne boli ipak morao napustiti teren i to na nosilima.

Liječnici u bolnici ustanovili su mu frakturu čeone kosti i još uvijek nije poznato hoće li se morati podvrgnuti operativnom zahvatu, kao ni okvirno vrijeme oporavka, ali teško bi bilo očekivati da će Knežević biti spreman odazvati se Bilićevom pozivu za prijateljski dvoboj s Norvežanima. Nema sumnje da će to Darija poprilično pogoditi, pošto se mogao predstaviti navijačima svog bivšeg kluba, Rijeke, u dresu hrvatske reprezentacije na Kantridi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!