Nogomet

Biliću otpao posjet Chelseaju

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 15.01.2007.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić sa suradnicima kroz nekih tjedan dana trebao bi otputovati u Englesku gdje će se susresti i pratiti rad nekih od najboljih svjetskih trenera, ali među njima neće se naći Portugalac Jose Mourinho...

Stručni stožer hrvatske reprezentacije u sastavu Slaven Bilić, Aljoša Asanović, Nikola Jurčević i Robert Prosinečki trebali bi tijekom druge polovice ovog mjeseca otputovati na stručno usavršavanje u Englesku. U planu je bio obilazak trening kampova dva londonska premierligaša, Arsenala i Chelseaja. No, sudeći prema trenutnoj situaciji, posjet Abramovičevim igračima neće biti moguć zbog napetosti oko Mourinhove budućnosti na Stamford Bridgeu.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Bilić je posjet Chelseaju dogovorio preko prvog Mourinhovog suradnika, Stevea Clarka, kojeg je vodstvo Chelseaja pokušalo smijeniti ranije ovog mjeseca. S obzirom na situaciju koja vlada u Chelseaju, Clark je javio Biliću da takav posjet trenutno neće bit u mogućnosti realizirati. Hrvatski izbornik, naravno, nije oduševljen ovakvim razvojem, te još nije sigurno hoće li putovanje u Engleskoj biti odgođeno do daljnjega ili će ipak otići u posjet Arsenu Wengeru, te Niki Kranjčaru i njegovom treneru Harryju Redknappu u Portsmouth.

"Ne može se u ovom slučaju smatrati kako surađujem s Mourinhom, već sam jednostavno htio nešto od njega naučiti. Ne stoji primjedba mnogih koji govore da se od njega nema što naučiti. Od koga ću učiti ako ne od Mourinha?", odgovorio je Slaven svima koji su kritizirali njegov planirani posjetu Chelseaju. Bilić je dodao i da se namjerava po povratku iz Engleske zaustaviti u njemačkom Leverkusenu kako bi posjetio Marka Babića u Bayeru i provjerio njegov status.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!