Nogomet

O Fenômeno želi odmah u dres Milana

Zoran Zdelar • nedjelja, 28.01.2007.

Ronaldo je liječnički pregled u Milanu već obavio, a u tijeku su i posljednji pravni koraci o realizaciji transfera iz Španjolske u Italiju. Brazilac koji se nada preporodu na San Siru želi već u srijedu debitirati za svoj novi klub...

Brazilski reprezentativac i nekad, a nekima još uvijek, idol svima manje renomiranim igračima koji igraju na njegovoj poziciji, Ronaldo, odrađuje najvjerojatnije svoje posljednje dane u španjolskom Real Madridu. Liječnički pregled u Milanu je već obavio, a s čelnicima kluba pratio je i svoje buduće suigrače iz lože na San Siru.

Svi detalji između klubova očito još nisu dogovoreni, ali vjeruje se da bi kroz dan-dva i to trebalo biti obavljeno s obzirom da se Ronaldo nada debiju u dresu Milana već ove srijede u utakmici Kupa s Romom. Ronaldo bez obzira na velika dostignuća u karijeri i dalje je iznimno motiviran, a dokazuje to i odbijenica koja je otišla na adrese klubova iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država koji su nudili znatno izdašniji ugovor, ali ne i atraktivniju ligu i protivnike.

Ronaldo je na mnoge i kivan, ponajprije na medije i neke nogometne stručnjake koji su rekli da su velike nogometne utakmice i predstave daleko iza njega. "Svima onima koji govore da je moja nogometna karijera u velikoj silaznoj putanji poručujem da su u krivu i dokazat ću to u Milanu, nadam se već ove srijede u utakmici s Romom.", kazao je O Fenômeno, kako ga je jednom prilikom prozvao Pele.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!