Nogomet

Cavasin zamijenio Giordana u Messini

Maja Giljanović • srijeda, 31.01.2007.

Bruno Giordano više nije trener prvoligaša Messine nakon još jednog u nizu poraza Sicilijanaca. Nova metla je Alberto Cavasin. Messina je, naime, u prošlom kolu pretrpjela neugodan poraz na svom terenu od posljednjeplasiranog Ascolija...

2:1 pobjeda Bjelanovićeve momčadi je, inače, njihovo tek drugo ovosezonsko slavlje. Messina, pak, slast pobjede nije okusila već 12 utakmica odnosno preko tri mjeseca, a najnoviji poraz ih je gurnuo u zonu davljenika i društvo Parme te Ascolija, s lošijom gol-razlikom od Reggine.

Giordano je na čelo kluba stigao početkom prvenstva, a usprkos podršci igrača koji su se u njegovo ime zauzeli kod predsjednika Franze, vodstvo kluba mu se zahvalilo na suradnji. Zamjena je brzo osigurana u vidu 51-godišnjeg nekadašnjeg trenera Leccea i Brescije, Alberta Cavasina, koji je nakon otkaza u Trevisu bio slobodan prihvatiti inicijalno šestomjesečni ugovor za spas Messininog prvoligaškog statusa.

Težak debi na klupi davljenika Cavasin će imati u subotnjem derbiju Messinskog zaljeva. Naime, Messina u jednoj od ključnih utakmica prvenstva za obje momčadi u kojoj su bodovi, kako volimo reći, dvostruko vrijedni, trajektom pristiže u goste sedamnaestoplasiranoj Reggini na njihovu Oreste Granillu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!