Nogomet

Fiore na novoj posudbi

Branimir Korać • srijeda, 31.01.2007.

Stefano Fiore nastavlja s lutanjima od kluba do kluba tražeći pravu formu., Nekadašnji talijanski reprezentativac do kraja sezone nastupat će u dresu Livorna koji ga je uzeo na posudbu...

Na početku ove sezone Fiore je potpisao za Torino nadajući se kako će u ovom klubu vratiti vrhunsku formu i možda se čak vratiti i u reprezentaciju. No kod Alberta Zaccheronija nije se previše naigrao, nije uspio preuzeti ulogu dirigenta momčadi i Torino ga je pustio posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka.

"Stefano je bio prva želja trenera Danielea Arrigonija i zadovoljni smo što smo ga uspjeli posuditi. Pregovori s Torinom bili su iznimno teški, ali na sreću sve se dobro svršilo. Dobili smo dozvolu za posudbu i od Valencije i pokušat ćemo na kraju sezone u potpunosti otkupiti Fioreov ugovor", izjavio je po završetku posla predsjednik Livorna Aldo Spinelli.

Fiore je u biti još uvijek igrač Valencije koja ga je posudila Torinu do kraja sezone, a sada je Torino pristao odustati od posudbe ovog igrača i prepustiti ga Livornu. Upravo odlaskom u Valenciju krenuo je veliki pad u karijeri Stefana Fiorea koji je prvu sezonu u Valenciji proveo u borbi za minutažu, a posljednje dvije sezone manje-više provodi na posudbama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!