Rukomet

Šojat uigrava ekipu s Celjem i Žalecom

www.koprivnica.net • četvrtak, 28.12.2006.

Nakon Božićnih blagdana, trener Josip Šojat poveo je rukometašice Podravke Vegete u srijedu na mini-pripreme u slovensko mjesto Zreče, u podnožju planine Rogla. Tamo na raspolaganju imaju dvoranu i bazene, a uz treninge će odigrati i dvije pripremne utakmice, kao pripremu za europske dvoboje u Ligi prvakinja...

Tako će Koprivničanke u četvrtak u 18 sati gostovati u Celju kod istoimenog slovenskog prvoligaša, a dan kasnije u istom terminu suparnik će im biti Žalec, klub kojeg su preskočile u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvakinja. Slovenke su obje utakmice 2. pretkola odigrale u Koprivnici, pa je ovo gostovanje u Žalecu ujedno i jačanje prijateljskih odnosa dva kluba.

Podravki se priključila i 16-godišnja golmanica iz Ploča Marta Žderić, a uz nju su u Zreče otputovale Barbara Stančin, Ivana Jelčić, Ljerka Vresk, Maja Kožnjak, Božica Palčić, Natalija Todorovska, Maja Zebić, Anita Gaće, Lidija Horvat, Marijana Tarle, Miranda Tatari, Ema Blažeković i Slavica Šuster. Zbog ozljeda su kod kuće ostale Kristina Franić, Ivanka Hrgović, Svitlana Pasičnik, Andreja Šerić, Ana Kalajžić i Nela Ljolje.

Podravka Vegeta će u 1. kolu C skupine Lige prvakinja ugostiti aktualnog europskog prvaka, danski Viborg. Utakmica je na rasporedu u koprivničkoj Sportskoj dvorani u subotu, 6. siječnja 2007. u 17 sati. Istog dana u 15 sati u Njemačkoj se sastaju Leipzig i Larvik.

Prošlog petka održana je i sjednica Uprave kluba, na kojoj je usvojen financijski plan za 2007. godinu. Klupski proračun ostaje približno isti, a za drugi dio sezone i nastupe u Ligi prvakinja neće bit angažirati nove igračice, već su priključene mlade nade Žderić, Blažeković i Šuster, koje će prvenstveno koristiti za normalno odrađivanje treninga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!