Automoto

Povratak Montoye?

Nikola Božić • petak, 29.12.2006.

Momčad Formule 1 Scuderia Toro Rosso u svojim redovima sljedeće sezone želi vidjeti bivšeg vozača McLaren Mercedesa Juana Pabla Montoyu...

Montoya, koji je usred prošle sezone napustio Formulu 1 te prešao NASCAR seriju, mogao bi se vratiti već na proljeće. Kolumbijca bi definitivno željeli vidjeti vlasnici Tora Rossa u svojim redovima, no Montoyi se baš i ne odlazi iz NASCAR-a gdje uživa veliku popularnost. "Da, Juan zna da su zainteresirani za njega, no on vam je trenutno poput djeteta u dućanu sa slatkišima", izjavio je neimenovani izvor.

Momčad Tora Rossa tako još uvijek nema popunjeno niti jedno vozačko mjesto, budući da će prošlogodišnji vozači Liuzzi i Speed vjerojatno napustiti momčad. Najbliže vozačkom mjestu u momčadi je svakako Tiago Monteiro, koji je izgubio mjesto u Spykeru prošli tjedan. Zadnjih nekoliko dana s momčadi je testirao i trostruki prvak Champ Car serije Sebastien Bourdais, no on će se vjerojatno priključiti tek 2008. godine. Odlaskom dosadašnjeg test vozača u Champ Car seriju, priliku za isti posao dobit će mladi i perspektivni Michael Ammermüller. Glavni ljudi u momčadi, među njima i suvlasnik Gerhard Berger, ipak se nadaju da bi do Nove godine trebalo sve biti puno jasnije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrolFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!