Zimski sportovi

Preporođeni Phoenix nastavlja seriju

Adam Bajić • ponedjeljak, 08.01.2007.

Momčad iz Arizone je nakon vrlo lošeg starta sezone zaredala s pobjedama, a to se nastavilo i sinoć u Chicagu. Nakon šest uzastopnih pobjeda, ni playoff se ne čini nedostižnim ako nastave sakupljati bodove ovakvim tempom…

Jeremy Roenick, veteran Coyotesa i vrlo uspješan strijelac, vratio se nakratko u Chicago, grad gdje je započeo profesionalnu karijeru. Povratak je bio uspješan za njega i suigrače, a Roenick je bio najbolji pojedinac susreta s postignutim golom i asistencijom. Trener Phoenixa Gretzky može biti vrlo zadovoljan igrom i rezultatima svoje momčadi, ali bit će teško zadržati ovako visok nivo te je pred njima veliki izazov.

Ottawa je "pregazila" očajne Flyerse, u čijim redovima ponovo nije bilo Forsberga. U 15 utakmica ove sezone u kojima su bili bez svoga kapetana, Philadelphia nije uspjela ni jednom pobijediti. U redovima Senatorsa istaknuli su se Heatley sa dva gola i asistencijom, Alfredsson s golom i dvije asistencije i Kelly s po jednim pogotkom i asistencijom.

NHL, rezultati: Ottawa – Philadelphia 6:1, Chicago – Phoenix 2:4, Vancouver – Florida 4:3 (SO), Anaheim – Detroit 4:2, Pittsburgh – Tampa Bay 2:3 (SO), Montreal – New Jersey 0:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!