Nogomet

Davids Beckhamovim stopama?

Maja Giljanović • petak, 12.01.2007.

Bivši reprezentativac Nizozemske (74 nastupa) Edgar Davids je u najozbiljnijim pregovorima s MLS klubom iz Dallasa...

Igračeva budućnost u Tottenhamu je više nego upitna jer od dolaska na White Hart Lane 2005. nije uspio izboriti stalnu poziciju u prvoj postavi Jolove momčadi. Nekadašnji igrač Ajaxa, Milana, Juventusa, Barcelone te Intera s kojima je osvajao i Ligu prvaka i Kup UEFA te nizozemska i talijanska prvenstva i kupove slijedeći je, dakle, na redu za otkrivanje Amerike.

32-godišnjak je, navodno, već tjednima u pregovorima s čelnicima kluba, a trener Dallasa Steve Morrow je izjavio: "Tottenham ga pristaje pustiti te nam sada preostaje tek ugovoriti sa samim igračem uvjete transfera. Još je zainteresiranih, ali vjerujemo da će izazov igranja u MLS-u prevagnuti i da ćemo vrlo skoro na obostrano zadovoljstvo objaviti dovršetak pregovora".

Dallasov predsjednik Michael Hitchkock, pak, vidi Davidsa kao jednog od najpopularnijih i najprepoznatljivijih igrača na svijetu te mu, s tim u skladu, nudi povlašteni ugovor i primanja koja uvelike premašuju standarde MLS-a. Ukoliko dođe do dogovora s igračem koji je ove sezone za Spurse upisao tek osam nastupa (zadnji protiv Southenda u Carling Cupu 20. prosinca), posao se mora zaključiti do isteka prijelaznog roka krajem siječnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!