Zimski sportovi

Bruinsi slavili u shootoutu

Adam Bajić • petak, 19.01.2007.

U izjednačenoj i zanimljivoj utakmici, Bruinsi su na kraju osvojila dva, a Penguinsi jedan bod. Boston je pobijedio Pittsburgh u svih devet posljednjih međusobnih dvoboja…

p>Rookie Bruinsa Phill Kessel postao je junak večeri, zabivši odlučujući gol u shootoutu za pobjedu svog kluba od 5:4. Mladi Kessel operirao je karcinom te se iznenađujuće brzo, nakon samo mjesec dana, vratio na led i u vrlo dobroj je formi. U regularnom dijelu utakmice, pogodak i dvije asistencije za Boston ubilježio je Savard, dok je za "Pingvine" dva puta zabio Malkin.

Capitalsi, koji se muče s igrom i rezultatima u posljednje vrijeme, iznenadili su Hurricanese u njihovoj dvorani. Kapetan Clark i supertalentirani Rus Semin postigli su svaki po dva zgoditka za rijetku gostujuću pobjedu Cap'sa. Svoju 260. NHL pobjedu ostvario je vratar gostiju Kolzig, zaustavivši 34 udarca domaćih igrača.

NHL, rezultati: Carolina – Washington 2:5, Ottawa – Vancouver 1:2, Florida – Toronto 2:3, Boston – Pittsburgh 5:4 (SO), Los Angeles – St. Louis 1:3, San Jose - Phoenix 5:2, Philadelphia - NY Islanders 2:4, Edmonton – Anaheim 4:1, New Jersey - Tampa Bay 2:3 (SO), Nashville – Columbus 4:0, Atlanta - Montreal 1:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!