Rukomet

Dominiković je čist!

Bernard Jurišić, Vedran Stilin • srijeda, 24.01.2007.

Iz Španjolske je prije nekoliko sati stigla (ne)očekivana vijest: Davor Dominiković potpuno je čist glede korištenja nedozvoljenih sredstava, a svi postupci protiv njega su obustavljeni. Završetak cijele priče dodatno je podgrijao varijantu da se u Španjolskoj zaista nešto "kuhalo". "Odmah krećem u Njemačku, sad sam sto puta motiviraniji i spremniji", poručio je "ministar obrane"...

Nakon nove analize "A" uzorka dokazano je da nije bilo nedozvoljenih supstanci u njegovoj mokraći te da se može priključiti svojim suigračima u Njemačkoj. "B" uzorak tako više i nije važan, a cijela priča objašnjena je "greškom u laboratoriju"!

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Cijela priča se od prvog trenutka činila "namještenom" jer nevjerojatna je činjenica da su taj nalaz poslali baš dan uoči polaska na Svjetsko prvenstvo. Uz sve to nismo niti jednog trenutka sumnjali u njegovu nevinost jer znamo koga se Španjolci najviše boje i tko je našoj izabranoj vrsti jedan od ključnih obrambenih igrača.

Vezane vijesti

Nažalost, i ova sretna vijest stigla je prekasno jer je izbornik Červar samo tri sata ranije morao prijaviti 16 imena za drugi krug, čime će Davor biti na raspolaganju hrvatskoj reprezentaciji tek od četvrtfinala.

"Hvala svima koji su vjerovali u moju nevinost, posebno mojoj obitelji koja mi je dala snagu u najtežim trenucima životu. Torbe su odavno spakirane, odmah krećem u Njemačku, iako su moji suigrači pokazali da im ne treba nitko i da su jači od svih. Ovo je važno radi mene, ali i radi njih, da nitko ne baca mrlju na naše uspjehe", sretan je bio Dominiković.

Cijela priča zaista "smrdi" i Španjolci će imati dosta toga za objasniti. No, u svakom zlu ima i nešto dobroga. Davorova izjava sve govori: "Sad sam sto puta motiviraniji i spremniji i jedva čekam izaći na parket u Njemačkoj!".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!