Nogomet

"Utakmica protiv Španjolske bit će sjajan test"

HINA • ponedjeljak, 05.02.2007.

Nakon razočaranja na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, te lošeg otvaranja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008. godine, u taboru engleske reprezentacije očekuju kako će im ova godina donijeti mnogo više razloga za radost...

Prvi ispit u 2007. godini "Gordi Albion" će imati u srijedu u Manchesteru protiv reprezentacije Španjolske. "Očekuje nas težak zadatak. Španjolska pripada krugu najboljih reprezentacija na svijetu i bit će to idealan test uoči nastavka kvalifikacija", kazao je Steven Gerrard, osvrnuvši se na posljednji ogled protiv Furije u kojem su Španjolci slavili s 1:0: "Bila je to utakmica u kojoj su nam Španjolci očitali pravu nogometnu lekciju. Sada je došao trenutak da im uzvratimo."

Premda nakon četiri odigrana susreta engleska reprezentacija zauzima treće mjesto u skupini iza Hrvatske i Rusije, kapetan Liverpoola vjeruje kako će Englezi na koncu osvojiti prvo mjesto: "Imamo sjajnu momčad i vjerujem kako ćemo biti pobjednici skupine, no to konačno moramo dokazati i na travnjaku. Pobjeda protiv Španjolske pokazala bi da smo na ispravnom putu i vratila bi samopouzdanje u naše redove."

Nakon zagrebačke pljuske, Englezi su sredinom studenoga u Amsterdamu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske (1:1) u kojoj su u završnici utakmice ispustili pobjedu. "Bila je to utakmica koja je pokazala našu snagu. Protiv Nizozemaca smo odigrali odlično, a očekujem kako ćemo u srijedu biti još bolji", zaključio je veznjak "Redsa".

Ogled protiv "Furije" bit će posljednja engleska provjera uoči nastavka kvalifikacija za EP 2008. godine i gostovanja u Izraelu 24. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!