Tenis

Argentinci i kiša

Ivor Krapac • subota, 17.02.2007.

ATP turnir u brazilskom Costa do Sauipeu ove godine obilježavaju brojni problemi s kišom. Sinoć su u singlu odigrana samo tri zaostatka iz osmine finala, dok su sva četiri četvrtfinalna meča odgođena za danas. Ukoliko se vrijeme smiluje, u subotu bi se trebalo odraditi i polufinale...

Preostala tri susreta osmine finala donijela su tri glatke pobjede. Guillermo Canas zaključio je u četvrtak prekinuti dvoboj s Albertom Portasom i s pet osvojenih gemova u petak prošao sa 6:4 i 6:0.

U četvrtfinale su se probila još dva Argentinca, Juan Monaco i šesti nositelj Juan Ignacio Chela. Obojica su slavila sa 6:2 i 6:3 - Monaco protiv domaćeg aduta Thiaga Alvesa, a Chela protiv Španjolca Rubena Ramireza Hidalga.

Canas će se među posljednjih osam u argentinskom dvoboju sresti s drugim nositeljem Agustinom Callerijem, dok Monaco i Chela idu jedan na drugoga. Bit će to repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala, u kojem je Monaco slavio sa 6:3 i 6:2.

ATP Costa do Sauipe, 16.2.2007., osmina finala: Chela (Argentina, 6) - Ramirez Hidalgo (Španjolska) 6:2, 6:3, Monaco (Argentina) - Alves (Brazil) 6:2, 6:3, Canas (Argentina, WC) - Portas (Španjolska, LL) 6:4, 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!