Tenis

"Presudile su dvije ili tri lopte"

HINA • nedjelja, 21.01.2007.

Hrvatski tenisač Mario Ančić ocijenio je kako su dvije ili tri lopte presudile u dvoboju osmine finala Australian Opena, kojeg je u pet setova izgubio od Amerikanca Andyja Roddicka...

"Bio je to odličan meč i mogu reći da su na kraju presudile dvije ili tri lopte. Na moju žalost one su otišle na Roddickovu stranu", izjavio je Ančić.

"Moram biti iskren, nisam baš zadovoljan svojom igrom u prva tri seta. Tek polovinom četvrtog seta počeo sam dobro servirati. Tada je moja igra krenula uzlaznom putanjom, no kod 2:2 u petom setu promašio sam dva voleja. Roddick je to iskoristio i napravio je break. Iako sam u tom dijelu meča igrao dobro, nisam mogao vratiti izgubljeni servis. Roddick je odlično igrao, pogađao je puno prvih servisa", kazao je Ančić.

Vezane vijesti

Na upit koliko je Roddick poboljšao igru otkad surađuje s Jimmyjem Connorsom, Ančić je odgovorio: "Roddick je danas definitivno bolji igrač negoli kad smo posljednji puta igrali. Uostalom, još sam u Wimbledonu rekao da Roddick može ići samo uzlazno. On je danas strpljiviji i puno bolje servira", dodao je Ančić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!