Nogomet

Rangersi mogu i bez Prše

Marin Vuković • nedjelja, 21.01.2007.

Dolaskom novog trenera Rangersi još uvijek ne znaju za poraz. Seriju pobjeda danas su nastavili na gostovanju kod posljednje momčadi lige Dunfermlinea. Inverness CT je iznenadio Hibernian i slavio uvjerljivije nego je to itko očekivao...

Poznata je teorija kako novi trener donosi pozitivan šok, ali često se ona pokaže neistinitom ili već nakon prvog kola padne u vodu. Ne i u slučaju Waltera Smitha čija je momčad i bez ozlijeđenog Dade Prše nastavila pobjednički niz. Našeg nekadašnjeg reprezentativca, kojeg u momčadi Rangersa neće biti najmanje mjesec dana, zamijenio je Nacho Novo i već u devetoj minuti asistirao za vodeći i jedini pogodak gostiju na današnjoj utakmici. Njegovo prizemno ubacivanje s lijeve strane u mrežu Dunfermlinea skrenuo je Charlie Adam.

Inverness CT se priključio sredini ljestvice svladavši Hibernian s čak 3:0. Do druge pobjede u posljednja tri kola domaći su došli nakon sjajnog prvog poluvremena u kojem su i postigli sve pogotke. Prvo je Craig Darbo u 20. minuti načeo mrežu gostiju, a deset minuta kasnije prednost je udvostručio Roy McBain. Konačnan rezultat pet minuta prije kraja postavio je Barry Wilson.

Škotski Premiership, 25. kolo, 21.01.2007:
Dunfermline - Glasgow Rangers 0:1, Inverness CT - Hibernian 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!