Nogomet

Watford se vraća u igru

Branimir Korać • srijeda, 24.01.2007.

Po ustaljenom engleskom običaju, preko tjedna se odigravaju brojni zaostali susreti pa je tako u utorak igran dvoboj iz 14. kola u kojem je Watford ugostio Blackburn i slavio s 2:1...

Vrlo važan susret za Watford, jedan iz serije biti ili ne biti. Protiv Blackburna tražili su pobjedu koja bi im držala budnom nadu u ostanak u ligi i na kraju su ju i ostvarili. Bili su bolji protivnik i zasluženo su slavili 2:1.

Već u 11. minuti Watford je poveo. Tommy Smith ubacio je loptu na drugu vratnicu gdje je pokuao očistiti opasnost branič Blacburna Brett Emerton, ali na nesreću Australca lopta je umjesto u korner otišla u mrežu Brada Friedela. Do poluvremena Blackburn ipak uspijeva poravnati i to lijepim udarcem glavom Bennija McCarthyja s desetak metara.

Drugo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri s nizom prilika na obje strane, a spretniji je bio Watford koji u 70. minuti dolazi do pobjede pogotkom DeMerita nakon slabe reakcije Blackburnove obrane.

Watfordu je ovo tek druga prvenstvena pobjeda i čvrsto drže posljednje mjesto, no s utakmicom manje u kojoj trebaju ugostiti Wigan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!