Nogomet

Nash želi u Fulham

Goran Tomičić • srijeda, 24.01.2007.

Vratar Prestona Carlo Nash zatražio je od uprave kluba da ga proda Fulhamu...

Paul Simpson, trener Prestona, je izjavio da klub nije dobio ponudu za Nasha. Fulham je prošlog tjedna ponudio Heartsu dva milijuna i 500 tisuča eura za njihovog vratara Craiga Gordona, ali škotski klub je odbio ponudu. Možda uprava Prestona očekuje veću ponudu od pola milijuna eura, koliko je Fulham ponudio za Nasha.

"Želim opet igrati u Premiershipu. Imam 33 godine i ne pomlađujem se. Preston je treći u Championshipu i cilj je ulazak u Premiership, ali nema jamstva da će se to ostvariti. Ovo je velika prilika za mene, a i klub bi dobro zaradio. Posljednjih pola godine bilo mi je teško biti razdvojen od obitelji i nadam se dogovoru klubova", izjavio je Nash, a njegova izjava se nije svidjela Simpsonu.

"Razočaran sam jer se moram baviti situacijama poput ove sa Nashom. Carlo je opet odlučio javno iznijeti svoje mišljenje, i zato bi htio nešto razjasniti. Do nedavno su Carlo i njegov agent htjeli pregovarati oko dvogodišnjeg produženja ugovora, a ni u jednom trenutku tijekom pregovora on nije spomenuo svoju obitelj. Nismo dobili ni jednu službenu ponudu za našeg vratara. Mi samo želimo što prije riješiti ovu situaciju", izjavio je trener Prestona.

Fulham je na 14. mjestu Premier lige i uprava želi pojačati momčad u borbi za ostanak u ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!