Nogomet

Tudor raskinuo s Juventusom

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 12.02.2007.

Igor Tudor raskinuo je sve veze s Juventusom. Hrvatski nogometni reprezentativac imao je ugovor sa "starom damom" do ljeta, no dogovorio je sporazumni raskid i to na zahtjev kluba, koji želi raščistiti situaciju u svojoj svlačionici za narednu sezonu...

Slika 1 od 2.

Tudor je u Juventusu proveo devet godina, iako je puno vremena proveo na listi ozlijeđenih i na oporavcima. Takva je situacija i sad, "Tušo" ove sezone nije odigrao ni jednu službenu utakmicu za "zebre", pa je njegov rastanak bio siguran narednog ljeta, kad mu je istjecao ugovor. No, klub je odlučio požuriti razlaz.

S čistim papirima koje će dobiti od Juventusa, Tudor bi teoretski već ovog proljeća mogao prijeći u Hajduk, koji ga je "vabio" u zimskom prijelaznom roku. No, prilično je izvjesno da će 29-godišnji Splićanin vrijeme do ljeta provesti na rehabilitaciji, uz samo jednu želju - da narednu sezonu dočeka potpuno spreman.

Juvenus je trenutno vodeća momčad Serie B s 40 bodova, koliko ima i Napoli, tri boda manje imaju Rimini, Mantova i Bologna. Subotnji remi 2:2 u Vicenzi unio je nemir među navijače, ali i igrače "stare dame", pa se u talijanski mediji donose kako su treneru Didieru Deschampsu neki igrači "otkazali poslušnost", nezadovoljni metodama njegovog rada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!