Nogomet

HSV: "Želimo Olića još danas!"

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 29.01.2007.

Sportski direktor njemačkog prvoligaša HSV-a potvrdio je da su u tijeku pregovori s hrvatskim reprezentativcem Ivicom Olićem. Dietmar Beiersdorfer vjeruje kako bi transfer mogao biti realiziran već danas ili najkasnije sutra...

Njemački prvoligaš HSV u velikim je problemima ove sezone u Bundesligi. Nakon 18 odigranih utakmica nalaze se na pretposljednjem mjestu samo zahvaljujući boljoj gol razlici od Mainza. U tih odigranih 18 utakmica postignuli su tek 17 pogodaka, a rješenje za taj problem trebao bi biti hrvatski reprezentativac Ivica Olić. Potvrdio je to i sportski direktor HSV-a, Dietmar Beiersdorfer.

"Točno je da smo u kontaktu s napadačem moskovskog CSKA-a, Ivicom Olićem. Nadamo se da će već danas ili sutra stići u Hamburg na liječnički pregled, te vjerujemo da ćemo i sve najmanje detalje transfera ugovoriti što prije.", kazao je Beiersdorfer.

Na pitanje koliki je iznos HSV spreman platiti za Olića, Dietmar je izbjegao odgovoriti istaknuvši neke njegove vrline. "Olić je upravo igrač kakvog tražimo. Iznimno je brz i odličan u situaciji jedan-na-jedan. Prateći ga u našim međusobnim susretima u Ligi prvaka zabilježili smo mnogo toga odličnog o njemu.", završio je sportski direktor HSV-a.

Tako nam preostaje samo pokušati nagađati kolika je trenutno cijena Olića. Dobro upućeni u tržište nogometaša vjeruju kako ona ne bi trebala biti veća od dva milijuna eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!