Nogomet

Olić ostao bez trenera

Maja Giljanović • četvrtak, 01.02.2007.

Thomas Doll treći je u nizu trenera koji su u posljednjim satima prijelaznog roka ostali bez posla u Bundesligi (Heynckes u Monchengladbachu te Magath u Bayernu)...

Vodstvo HSV- a je, naime, odmah po završetku jučerašnjeg susreta protiv Cottbusa obavijestilo 40- godišnjeg stručnjaka koji je doveo klub do najnižih mogućih grana o prekidu suradnje, a službena će se obavijest objaviti na današnjoj press-konferenciji. Doll je, inače, lanjskim uspjesima stekao glas jednog od najperspektivnijih mladih njemačkih stručnjaka izborivši s Hamburgerom Ligu prvaka. Međutim, ovogodišnja serija užasnih partija te tek dvije pobjede u cijeloj sezoni (prvenstvo, kup, Europa) rezultirale su eliminacijom iz svih euro-natjecanja, a na bundesligaškoj se tablici nalaze na posljednjoj, osamnaestoj poziciji.

Večer je izgledala vedrije na samom startu susreta; HSV je poveo već u 3., ali je već koju minutu potom Energie Tomislava Piplice i Marija Cvitanovića poravnao rezultat. Meč-loptu nije u iskoristio upravo debitant Ivica Olić kojeg je očajni Doll u od prve minute gurnuo u vatru, u nadi da će izboriti sva tri boda i sačuvati mu poziciju na čelu sedmerostrukog prvaka Njemačke.

U međuvremenu, do izbora novog trenera momčad će za gostovanje u Berlinu protiv Herthe koje slijedi ove subote pripremati Dollovi pomoćnici Zumdick i Teuber.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!