Nogomet

Ferguson ne odustaje od Owena

Zoran Zdelar • subota, 03.02.2007.

Trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, i na ljeto će pokušati na Old Trafford dovesti igrača njemačkog Bayerna, Owena Hargreavesa...

Kanadski Englez, Owen Hargreaves, na meti Manchester Uniteda i njegova trenera, Sir Alexa Fergusona, je već duže vrijeme, ali u Bayernu baš i nisu voljni ga pustiti s Allianz Arene. Stizale su iz Engleske brojne ponude, ali teška ozljeda noge malo je usporila razvoj njegova transfera, a kako se oporavio, zanimanje je ponovno poraslo.

Owen prošlog ljeta nije potpisao za Manchester, nije ove zime potpisao, ali možda će sljedećeg ljeta. Ferguson će, naime, i dalje engleskog reprezentativca pokušati dovesti na Otok, jer u njemu vidi idealnu zamjenu za već pomalo istrošenog Paula Scholesa.

"Gotovo svaki dan razmišljam kako dovesti Owena u Manchester. Moramo misliti na budućnost, jer Scholesu su već 32 godine i pitanje je koliko će još dugo moći igrati na vrhunskoj razini. Iako vjerujem kako neće on još tako brzo otići, moramo imati u klubu zamjenu za njega.", kazao je Fergie.

Na Old Traffordu sad s posebnom pozornošću prate izjave novog trenera Ottmara Hitzfelda, ne bi li uspjeli otkriti na koje igrače posebno računa u nastavku sezone, kao i one s kojima bi se mogao rastati "bez suza".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!