Nogomet

Dado nastavlja dalje

Zoran Zdelar • srijeda, 07.02.2007.

Bivši hrvatski reprezentativac, Dado Pršo, moći će igrati još najmanje godinu dana. Nakon detaljnih liječničkih pregleda utvrđeno je kako neće biti znatnijih posljedica ukoliko Pršo nastaviti igrati i slijedeće sezone...

Bivši hrvatski reprezentativac, Dado Pršo, posljednjih 20-ak dana pauzira zbog nove ozljede koljena, te je i sam otkrio kako ne zna hoće li uspjeti izgurati i ovu sezonu do kraja, a kamoli hoće li nastaviti igrati i u slijedećoj. Nakon detaljnih liječničkih pregleda, stručnjaci su mu dali zeleno svjetlo za nastavak karijere.

"Dadi su rekli kako može igrati još najmanje godinu dana nogomet na najvišoj razini. Imao je u posljednje vrijeme dosta problema s koljenom, ali je trenutno vrlo zadovoljan situacijom. Želi igrati što dulje je moguće i trenutno se osjeća puno bolje negoli prije nekoliko tjedana.", otkrio je Pršin menadžer Ranko Stojić škotskim novinarima.

Teče trenutno treća Dadina sezona na Ibroxu otkako se 2004. godine preselio iz Monaca u Rangers i prema svemu sudeći mogao bi ući i u četvrtu godinu u dresu The Gersa. "Vidjet ćemo kako će se situacija odvijati do kraja sezone i tek tada ćemo odlučiti hoće li nastaviti igrati i slijedeće sezone. Uglavnom, doktori tvrde kako ne postoji nikakav rizik, kako za njega, tako ni za klub.", završio je Stojić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!